Äntligen vår och dags för VadstenaMässan på Vadstena slott igen. En uppskattad tradition bland både utställare och besökare. Nya utställare har tillkommit samtidigt som många som har varit med tidigare år återvänder. Det tar vi som ett gott betyg – mässan gör nytta för våra utställare. Vi hoppas att ni besökare också ska uppskatta årets version.

Vårt unika upplägg med utställare både utomhus och inomhus samt på en arena som få kan erbjuda, gör mässan extra intressant. I år sammanfaller mässan dessutom med Slottets dag på lördagen. Aktiviteterna avlöser varandra och det finns mycket att se och uppleva.

VadstenaMässan är en viktig och uppskattad mötesplats för många. Vi vill att fler ska få upp ögonen för vilken bra plats Vadstena kommun är att bo och verka på. Utställarna hittar du på: https://vadstenamassan.se 

VadstenaMässan arrangeras av Visit Vadstena och Vadstena kommun i samarbete med mässans partners; Vadstena Sparbank, Fegge & Mattes, Vadstena Kosterhotell, AllaFormat och Östgötatidningen.

Varmt välkommen till årets VadstenaMässa på Vadstena slott!

Mässans öppettider

Fredag 12 maj: 10.00 – 17.00
Lördag 13 maj: 10.00 – 15.00

Fri entré!

Vadstena slott

Slottets dag lördag 13 maj

Under slottets dag inviger vi traditionsenligt slottet för säsongen! Under dagen är det fri entré och slottets hyresgäster: Visit Vadstena, Vadstena akademien, Riksarkivet och stiftelsen Vadstena slotts möblering visar upp sina verksamheter.

-Gratistur genom slottets olika verksamheter kl. 11.15 , 12.15 , 13.15 , 14.15
-Smakprov på orgelmusik i kyrkan
-Besök riksarkivets läsesal kl. 10-14
-Vadstena-Akademien presenterar sin verksamhet med exempel från barnföreställningen Fablernas
värld
-Tipspromenad i slottet med chans att vinna priser