Karlsfrid2024-05-30T13:00:19+00:00

Karlsfrid

Platsen för din nya bostad

En ny stadsdel växer fram

Med Vadstenas mysiga medeltida centrum inom gångavstånd och med Tycklinge friluftsområde runt knuten får den nya stadsdelen Karlsfrid de bästa förutsättningarna. Husen som nu byggs av utvalda entreprenörer kommer att utformas med höga gestaltningskrav för att ge den speciella Vadstenakänslan. I kombination med läget garanteras både charm och bekvämlighet. Här behöver du inte kompromissa vad gäller din boendemiljö.

Nu har det ett stort steg tagits, när Ekblad Bostad gått ut med intresseanmälningar för sitt projekt på Karlsfrid. Läs mer om detta här.

Området

Flygfoto stadsdelen

Förskolan Omma

Förskolan Omma

Tycklinge friluftsområde

I tätorten är en av de mest populära promenadstråken rundan runt Tycklinge udde. En lagom promenad på runt fyra kilometer med vacker vy över Vadstena.
Längst ut på udden finns en badplats, samt hundbad och toalett. Observera att vägen är avstängd för biltrafik. Endast boende och fordon med tillstånd får använda samfällighetsvägen.

Rådhustorget, med turism och kommers.
Rådhustorget, med turism och kommers.

För ett rikare liv

Här bygger vi framtiden mitt i historien med ambitionen att erbjuda en unik boendemiljö, trygghet och ett rikare liv.

Under rubriken Flytta hit finns mer att läsa om det lokala utbudet, föreningslivet och den framstående skolan.

Följ det lokala utvecklingsarbetet genom att prenumerera på nyhetsbrevet “Hemma i Vadstena” som Vadstena kommun skickar ut några gånger per år.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

?

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Ge oss feedback så att vi kan göra vår information bättre.

Go to Top