VadstenaMässan

< 1 min

Välkommen till Östergötlands mest besökta företagsmässa på Vadstena slott 13-14 maj!

Äntligen får vi bjuda in till VadstenaMässan på Vadstena slott igen. Vi gläds åt att efterfrågan på utställarplatser fortsatt varit stort. Nya utställare har tillkommit samtidigt som många som har varit med tidigare år återvänder. Det tar vi som ett gott betyg – mässan gör nytta för våra utställare. Vi hoppas att ni besökare också ska uppskatta årets version.

Vårt unika upplägg med utställare både utomhus och inomhus samt på en arena som få kan erbjuda, gör mässan extra intressant. I år sammanfaller mässan dessutom med Slottets dag på lördagen. Aktiviteterna avlöser varandra och det finns mycket att se och uppleva. VadstenaMässan är en viktig och uppskattad mötesplats för det lokala näringslivet, föreningslivet, kommunen, medborgare och besökare. Vi vill att fler ska få upp ögonen för vilken bra plats Vadstena kommun är att bo, studera och verka på.

VadstenaMässan arrangeras av Visit Vadstena och Vadstena Turism & Näringsliv i samarbete med partners.
Varmt välkommen till årets VadstenaMässa!

Läs mer på https://vadstenamassan.se