Vem blir Årets Innovatör?

< 1 min

Den 8-14 november arrangeras årets stora innovationsvecka, Innovation Week. Veckan är ett återkommande evenemang som sätter ljus på all den kreativa innovationskraft som finns i Östergötland. Arrangör är Region Östergötland i samarbete med en mängd regionala aktörer och du kan ta del av en mängd aktiviteter på temat innovation och entreprenörskap runt om i hela länet.

Konstnärligt foto av man som reparerar glödlampor

Som en del av veckan delas priset Årets Innovatör ut i Vadstena den 12 november. Priset delas ut till en person, team eller organisation eller företag hemmahörande i Vadstena kommun som tagit en idé vidare till nytta för marknaden de senaste åren. Dessutom har man varit kreativ, nytänkande, modig, engagerad och visat gott entreprenörskap. Årets Innovatör utses av Vadstena Turism & Näringsliv AB.

Förslag på vinnare med motivering välkomnas till marknad@vadstena.se före 20 oktober.

Per Eke Göransson
År 2020 vann Vadstena Fisk