Klosterhotellet nominerade till Stora Turismpriset 2021

< 1 min

Vadstena Klosterhotel blir Östergötlands kandidat till Stora Turismpriset 2021! Pressmeddelande från Tillväxtverket och Visit Östergötland den 8 september.

”Deras kämpavilja, innovationskraft och genuina engagemang i området gör dem till en mycket värdig kandidat till Stora Turismpriset 2021 och vi är både stolta och glada att ha en så fantastisk verksamhet i vår region”.

Så lyder motiveringen till varför det anrika Vadstena Klosterhotell utsetts till årets östgötakandidat till Stora Turismpriset, som varje år delas ut av Tillväxtverket i egenskap av huvudman för Stiftelsen för kunskapsfrämjande inom turism.

Klosterhotellet från ovan
Klosterhotellet och Klosterkyrkan från ovan. Pressbild Visit Östergötland.

Detta nationellt och internationellt kända hotell har under åren fått flera utmärkelser, dock har de aldrig varit nominerade till Stora Turismpriset, förrän nu.

Läs Visit Östergötlands pressrelease: Vadstena Klosterhotel blir Östergötlands kandidat till Stora Turismpriset 2021 | Visit Östergötland (mynewsdesk.com)

Läs Tillväxtverkets pressrelease: En trolsk skog eller en krog som inte finns kan vinna årets Stora Turismpris | Tillväxtverket (mynewsdesk.com)