Lokala företagare satsar på hemleverans i jul

2 min

”Vilka butiker i Vadstena har hemleverans av varor? Vill se över mina alternativ att köpa julklappar från Vadstenas butiker, men har tyvärr inte möjlighet att ta mig dit själv.”
Hur julhandlar vi lokalt och säkert i Corona-tider? Frågorna ställdes i en grupp på Facebook riktad till de lokala företagarna i Vadstena och responsen var både snabb och omfattande.

Vadstena Blommor och Design och Det Lilla Rummet levererar! Ring oss på 0143-10005, skriv på messenger eller maila oss: info@vadstenablommorochdesign.se.  ”

Olivias Hus. Jag hjälper dig gärna och levererar med gratis hemkörning. Du betalar varorna enkelt med Swish eller kontant. Mob:0733 109838 Mail: carina.dragonfly@hotmail.com ”

Adolfsnäs handelsbod kör ut . Ring 0143-12663 om det är något vi kan hjälpa till med. Mvh Eva.”

”Vi på Noomies Salong kan lösa hemkörning i Vadstena. Kolla in vår Facebook och Instagram så kommer det snart ut härliga julerbjudande till både killar och tjejer till förmånliga priser. Swish och kontant går bra. 0143-10358″

Mrs Manfred hjälper dig gärna! Skicka meddelande på messenger eller Instagram. ”

Hudvårdsboden levererar hem om du är på jakt efter hud-, kroppsvårdsprodukter och smink. Kolla in min instagram för tips och kontakta mig gärna om du vill ha hjälp.”

”Vi på Pomerans hjälper gärna till med julklappar över telefon eller våra sociala medier. Vi kan även leverera hem till dig och det går bra att betala med swish. Kolla gärna in vår Instagram för lite tips och inspiration.  Mobil: 070-0693077. Instagram: Pomerans.

”Även vi på BOND Fashion hjälper till med detta och kan köra ut i Vadstena/Motala eller skicka med posten, inga problem.  Vi har herr, dam och barn kläder till bra julpriser. Följ oss gärna på Facebook och kontakta oss där så återkommer vi eller ring 0705337910.  Hälsningar Tijana och Mattias.”

Sporthörnan löser hemleverans. Bara att höra av sig.”

Morrhåret Hundsport gör självklart hemleveranser till alla som önskar handla.
0143-31020″

Korpen Vadstena säljer Presentkort!  På personlig träning alt. Lösa träningskort. Kontakta kansli@korpenvadstena.se alt skicka meddelande via Facebook-sidan. Går säkert att ordna per post eller enligt överenskommelse!”

Carlens Choklad erbjuder presenter efter era önskemål. Storgatan 10 eller Carlenschoklad@gmail.com för frågor eller kolla in Facebooksidan eller Instastagram: Vadstena Choklad.  Hemleverans erbjuds.”

Vadstena Antik levererar gratis inom kommunen. Följ oss på instagram (Vadstena antik) välkommen att handla.”

Butiken Tre Systrar hjälper gärna till att leverera varor i Vadstena med omnejd. Gå gärna in på vår Facebook-sida eller ring 0143-31130 så löser vi dina julklappsönskemål. Vi tar emot swishbetalning. Välkommen att höra av dig”

Davidssons Måleri & Golv kan leverera hem också! Bara slå en signal 0143-315 00″

Slottskistan Secondhand Hantverk & Café levererar gratis i Vadstena kommun i november och december. (Dock ej större möbler). Ring gärna 076 912 71 59 ifall du har önskemål eller frågor.  Om du vill besöka butiken ensam annan tid än öppettid så ordnar vi det efter bästa förmåga. Välkomna.”

Kopp & Kanna har fri hemleverans Vadstena med omnejd följ oss gärna på vår instagramsida koppokanna för inspiration och idéer! Swishbetalning ring 014329291 frågor och beställningar. Du kan boka FaceTime-tid.”

Penseln och Järnet har hemleverans. Tel 0702178884  www.penselnochjarnet.se ”

Strandbergs mode servar dig gärna med julklapps tips o hemleverans. Välkommen till vår Facebook, Instagram eller ring gärna 0706712781 eller 014310014. Gilla & co”

Mix Mode erbjuder givetvis också hemleverans. Kontakta oss på FB, Insta eller 0143-10453/Rebecca”

Redan under vårens Corona-våg anpassade sig företagarna snabbt och erbjöd speciallösningar för handel lokalt i Vadstena. På www.vadstenahandel.se finns en översikt med alla företagen och deras speciallösningar.  Direktlänk till annonsen som PDF-fil att ladda ner finner du här.