Hemester i Vadstena

< 1 min

Katarinaskolan tävlar för klimatet med reklamkampanj

Allt fler reflekterar över hur vi kan ställa om till en mer hållbar livsstil genom att leva mer klimatsmart. En del i detta är att resa mindre. I år är det läge att upptäcka nya semestermål och upplevelser precis runt knuten.

Världsnaturfonden WWF utlyste i våras en tävling där skolor får ta på sig rollen som turistinformatörer och göra reklam för just sin stad eller kommun. Katarinaskolan i Vadstena har tagit sig an utmaningen och eleverna där har på olika sätt låtit kreativiteten flöda för att presentera sina lokala hemester-pärlor. Ett mycket uppskattat komplement till den traditionella turistinformationen.

Resultat i olika format presenteras på Vadstena InfoCenter under sommaren och på http://marketing.varumarketvadstena.se/ext/webpage/show.php?p=636008a17b4094b38e7644b7e4a80f678392514.

Sommarjobbarna på Vadstena InfoCenter iordningställer hemester-utställningen.