Bostadsområdet Södra Drottningmarken växer fram

< 1 min

Inom de närmaste åren kommer hundratals nya bostäder att kunna erbjudas i Vadstena.

På Södra Drottningmarken, med vacker utsikt över Östgötaslätten, ett stenkast från stadskärnan och ett utslag från golfbanan, pågår nu febril aktivitet. Här färdigställs villor och parhus, både ägande och hyresrätt, i regi av RiJo Fastigheter i Vadstena AB, kommunens Vadstena Fastighets AB, A-hus, m.fl. Inom de närmaste åren kommer hundratals nya bostäder att kunna erbjudas i Vadstena. Det nya området Södra Drottningmarken är i olika stadier av byggprocessen, i delar pågår markarbeten med andra kommit till försäljning.

RiJo Fastigheters vackra hus förmedlas av Svensk fastighetsförmedling https://www.svenskfast.se/nyproduktionsprojekt/ostergotland/vadstena/vadstena/vadstena/sodra-drottningmarken/235690?utm_source=hemnet&utm_medium=referral