Mera gott för både ögat och gommen

2 min

Nya etableringar välkomnas och stärker utbudet i Vadstenas centrum ytterligare.

Flera butiker i Vadstenas stadskärna har många år på nacken, men det sker också en del förändringar med nya innehavare och nya etableringar. Härom veckan öppnade Vadstena Saluhall på Storgatan. En i raden av nysatsningar på sistone som stärker det lokala utbudet i stadskärnan. Kungens Glass vid Rådhustorget är också ny för säsongen, liksom Tre Systrars nya innehavare. Vadstena Choklad & Deli och Restaurang Bakfickan har hunnit fylla några månader.

Trots rådande situation uttrycker de hoppfullhet och får många uppskattade lyckönskningar från både kunder och grannar. Vadstenas breda utbud med personliga butiker, caféer och restauranger uppskattas av både vadstenaborna och besökare. Vadstena erbjuder det lilla extra och sätter guldkant på tillvaron.

Snart kan vi också välkomna flera nya tillfälliga aktörer på Stora torget, men också återvändare som Rosteriet.