Årets Innovatör, en nyskapande utmärkelse

< 1 min

Nu instiftas en ny utmärkelse som syftar till att lyfta fram innovation och nytänkande.  Priset delas ut av Vadstena kommuns bolag Vadstena Turism & Näringsliv AB.

Vi vill bidra till att lyfta fram platsen Vadstena – en kreativ historia, som en grogrund för innovation och hylla de individer och organisationer som bidragit lite extra till just detta, säger Dessie Forsén, ordförande i bolaget och juryn.

Priset går till en person, grupp, organisation eller företag hemmahörande i Vadstena kommun som har tagit en innovativ idé vidare till tillämpning och nytta för marknaden och samhället och därigenom varit kreativ, nytänkande och entreprenöriell. Vi hoppas att priset ska inspirera vadstenabor, företag och föreningar till kreativitet i varumärkesplattformens och kriteriernas anda – Vadstena, en kreativ historia. Nomineringen gäller för insatser som gjorts under de senaste två åren.
Vem som helst kan nominera en person eller organisation, sig själv eller annan.
Nomineringen stänger 25 oktober.

Årets Innovatör utses av Vadstena Turism & Näringslivs jury och priset delas ut under East Sweden Innovation Week 4-11 november.