Uppskattad VadstenaMässa på slottet

2 min

Återigen samlades företagare på slottet för att nätverka på Vadstena mässan. Visit Vadstena AB och Vadstena Turism & Näringsliv AB arrangerar mässan tillsammans med åtets partners: Vadstena Klosterhotell, Handelsbanken, MVT, Alla Format- Jens Reklambyrå och Fegge & Mattes- Ljud Ljus Event.

För sjätte året i rad har Vadstena mässan bjudit på nätverkande och glada miner. Av de 60 företag som deltog i mässan var det fler utställare som tog plats ute på borggården än tidigare år, uppger Mats Manfredson, projektledare.

Mässan är en uppskattad mötesplats för invånare, besökare och företagare där kunskap, information och inspiration utbyts. Vadstenas kommun präglas av en stark företagsamhet, något som Mats Manfredson vill förmedla:

”Det vi vill visa upp är hur stort näringsliv vi har med många olika företag och att det finns ett entreprenörskap med både små och stora företag”

Vadstena mässan lockar både återkommande och nya företagare till slottet. En av de nya utställarna är Martin Bengtson, från Vadstena Triathlon, som upplever att just möten med andra deltagare är det bästa med mässan.

Under mässan pågick en tävling där bästa inomhus monter och utomhus monter röstades fram av besökarna. Teknova och Starby Uterum var vinnarna för 2019 års utomhus monter och inomhus var det Alla Format som kammade hem vinsten.